Imaginea TA

in mediul onlineÎntr-o eră digitală imaginea noastră din mediul online este la fel de importantă precum si cea din viața de zi cu zi.

Sedinta foto corporate


Fotografiile corporate pot fi la fel de importante pentru tine ca și pentru o companie sau afacere mai mare. Iată câteva motive pentru care ar trebui să ai fotografii corporate:


Consolidarea relațiilor cu clienții: Fotografiile corporate personale pot fi, de asemenea, utilizate pentru a consolida relațiile cu clienții. Acestea pot fi incluse în e-mailuri, newslettere și alte materiale de comunicare pentru a transmite un mesaj pozitiv și puternic clienților și potențialilor clienți.În general, fotografiile corporate personale pot fi un instrument puternic pentru a-ți îmbunătăți brandul personal, a crește vizibilitatea ta și a consolida relațiile cu clienții și potențialii clienți.

Îmbunătățirea prezentei online: Fotografiile corporate personale pot ajuta la îmbunătățirea prezenței tale online, oferind o imagine profesională și autentică a ta ca persoană și ca profesionist. Acestea pot contribui la creșterea încrederii și interesului publicului în serviciile și produsele tale.


Sedinta foto Business / Corporate realizata in studio la cel mai inalt nivel care să-ți furnizeze fotografii-portret pentru conferințele de presă, mass-media, site-ul oficial al companiei.

Recomandarea mea este sa aveti un rand de haine protocolare (costum-cravata pentru barbati, deux-piece pentru femei) . Vor fi evitate culorile puternice care pot distrage privitorul de la subiect catre imbracaminte, sau culorile care pot da reflexe neplacute. Este bine sa aveti elemente de stil care sunt in acord cu personalitatea dvs, de exemplu un ceas de mana, o cravata anume, un colier de perle, etc.


  • Durata: aprox 35min
  • Nr fotografii: 6 digitale, predate in format Jpeg High Quality prin transfer online, protejat cu parola vor fi predate clientului in format Jpeg High Quality prin transfer online
  • Daca doriti fotografii extra celor care sunt incluse in oferta, costul este 40 lei / fotografie
  • galerie on-line protejata cu parola, valabila 1 luna.

galerie completa cu toate fotografiile din sedinta (rezolutie web)

Vizionarea fotografiilor la finalul ședinței foto și selectarea celor 6 imagini finale


  • Termenul de predare a fotografiilor este de max 40 de zile de la selectia pentru prelucrare
  • *la prelucrarea fotografiilor nu se fac editari avansate de tip fashion, stilul de editare este unul curat asa cum se se vede in portofoliu.Prelucrarea se face din prisma viziunii mele ca si fotograf.

PRET: 500 LEI