Beauty Portret Fashion & Glamour / branding personaldescoperă cât de minunată ești într-o experiență foto dedicată exclusiv ție! Fie că vrei să-ți celebrezi frumusețea, puterea sau feminitatea, fiecare imagine va captura esența ta autentică. Este timpul să te răsfeți și să-ți aduci în prim plan unicitatea și eleganța ta!


Fotografiile potrivite în strategia de personal branding.


Ce este Branding Personal?

Brandingul personal inseamna creatia constienta a unor anumite emotii / reactii in cei care aud numele tau, te intalnesc in mediul online sau in lumea reala. Informatiile pe care le arati despre tine, lucrurile pe care le spui si fotografiile pe care le postezi, toate trebuie sa se potriveasca temei brandului personal. 


Fotografia de branding personal e un alt tip de provocare, de la culorile cele mai potrivite pentru persoana pe care o fotografiez până la alegerea celui mai potrivit background, cu accesoriile care să aducă plus valoare fotografiei – totul se leagă frumos și îi ajută pe oameni să spună povestea lor sau povestea business-ului lor.


Fotografiile de promovare te ajuta sa-ti promovezi propria persoana, evenimentele pe care le organizezi sau la care participi. Aceasta promovare o face pentru a-ti creste vizibilitatea, pentru a creste traficul catre site, pentru a creste vanzarile, pentru a obtine mai multe ocazii de a vorbi in public, pentru a obtine mai mult din orice incerci sa realizezi.Aceasta promovare se mai numeste branding personal

Daca lumea nu te cunoaste, nu stie cu ce te ocupi, nu te poti astepta sa te sune si sa-si doreasca sa lucreze cu tine. Pentru ca ei sa afle, tu trebuie sa le spui. Promovarea propriei persoane te poate ajuta sa obtii acele conexiuni care te vor promova in cariera sau care te vor ajuta sa participi la mai multe evenimente.


De ce e importantă o ședință photo de branding personal?

Imaginea contează mai ales într-o lume în care prima impresie poate fi de multe ori în mediul online. Așa cum avem grijă să arătăm prezentabil la o întâlnire, la fel de important e ca orice ține de afacerea ta și de tine să respecte o regulă a calității. De la conturile de Social Media la website, afișe și bannere, fotografia de branding personal îți va aduce un avânt în lumea digitală și fiind complet personalizată pentru fiecare afacere, o sesiune foto de personal branding vă va arăta individualitatea și stilul unic.


Ce trebuie să știi înainte ca eu să te ajut cu ședința photo?

E important să poți defini cine ești, personal și profesional, astfel încât să putem reda acest aspect cât mai autentic în fotografiile finale.


Pachetul fashion & glamour / branding personal.


800 lei

10 x fotografii finale editate FineArt


Editarea Fine Art presupune, pe langa editarea basica, accentuarea unor detalii cu scopul de a evidentia anumite elemente sau trasaturi si a oferi imaginii mai multa profunzime si un aspect de pictura. Imaginile editate Fine Art sunt ideale pentru a fi expuse in printuri de dimensiuni mari.


Sedinta foto dureaza o ora si jumatate - doua, se desfasoara intr-o atmostera relaxata si in ritmul tau. Te voi ghida la fiecare pas si te voi ajuta sa fie o experienta placuta. Sedinta poate avea loc in studioul meu, sau in locatia ta


Sunt livrate toate fotografiile reusite. In pachet sunt incluse si 10 fotografii retusate. Fotografiile se transmit electronic printr-un site de transfer fisiere.


galerie completa cu toate fotografiile din sedinta rezolutie web

Vizionarea fotografiilor la finalul ședinței foto și selectarea imaginilor finale  • 4 tinute la alegere
  • Sedinta dureaza aprox 1-2 ore
  • Fotografiile vor fi predate intr-o galerie online, accesata printr-un link, protejata cu parola si vor putea fi descarcate la rezolutie mare. (aveti posibilitatea de a selecta cele 10 fotografii ce urmeaza a fi prelucrate)
  • Daca doriti fotografii extra celor care sunt incluse in oferta, costul este 45 lei / fotografie
  • galerie on-line protejata cu parola, valabila 1 luna.


  • Termenul de predare a fotografiilor este de max 40 de zile de la selectia pentru prelucrare*Stilul de editare este unul curat asa cum se se vede in portofoliu. Prelucrarea se face din prisma viziunii mele de fotograf.